Bårebuket – en smuk måde at tage afsked

Bårebuket – en smuk måde at tage afsked

Klik på billedet nedenfor og bestil blomster med det samme - hurtig og billig blomster levering

Når man mister nogen, som man holder af, så vil man meget gerne på den ene eller den anden måde vise, at man holdt af vedkommende. En måde at gøre dette på, er at give en bårebuket til begravelsen. En bårebuket symboliserer kærlighed og afsked og er en tradition, man kan tage til sig og benytte sig af, næsten uanset hvor tæt man var på vedkommende.

Bårebuketter benyttes ved både begravelser og bisættelser og er en smuk tradition, hvor man kan give sin sidste hilsen til den afdøde. Man kan få sammensat buketten på en måde, hvor den bliver meget personlig og hvor den symboliserer det forhold du havde til den afdøde. Derudover kan man få lavet et silkebånd med påtrykt tekst, hvor man kan komme med en sidste hilsen. Dermed bliver en bårebuket en god og smuk måde at sende en sidste hilsen.

Bårebuketter viser kærlighed

Blomsterne i en bårebuket er oftest arrangeret på en bestemt måde og i bestemte farver, men vil man gerne sætte sit eget præg på buketten og derigennem vise sit personlige forhold til den afdøde, så er der gode muligheder for dette. Du skal blot fortælle blomsterhandleren, hvordan bårebuketten skal se ud og hvilke farver der skal benyttes, så retter de gerne til, så den passer til personen og den hilsen, som du gerne vil sende.

Vigtigst af alt er, at bårebuketten kommer til at udstråle den kærlighed, du havde til vedkommende på en smuk og gennemtænkt måde.

Nedenfor finder du inspiration til bårebuketter og klikker du dig videre, kan du bestille bårebuketterne og få dem leveret direkte til begravelsen eller bisættelsen.

Bårebuket Bårebuket Bårebuket

Køb flotte bårebuketter her

VN:F [1.9.13_1145]
Rating: 5.6/10 (10 votes cast)
Bårebuket - en smuk måde at tage afsked, 5.6 out of 10 based on 10 ratings