Blomster til begravelse – Send en sidste hilsen

Blomster til begravelse – Send en sidste hilsen

Klik på billedet nedenfor og bestil blomster med det samme - hurtig og billig blomster levering

En af de begivenheder, som ingen kommer uden om, er at skulle deltage i en begravelse. Begravelsen er den sidste mulighed for at få sagt farvel og samtidigt vise sin sidste respekt for vedkommende. Og af samme grund vælger mange at sende blomster til begravelsen – ikke kun for at vise deres sidste respekt for vedkommende, men også for at vise deres medfølelse og omtanke for familien og de pårørende.

Buket eller bårebuket

Det er forskelligt fra situation og måske endda fra familie til familie, om man sender buketter eller bårebuketter. Der er ikke noget, der er mere rigtigt end andet og alle buketter er selvfølgelig velkommende til denne triste begivenhed. Derfor er det og til dig, om du bestiller en flot buket blomster, eller om du bestiller en flot bårebuket eller krans, som kan være ved kisten den sidste dag.

En begravelse er som regel en meget svær dag for familien og mange sætter derfor pris på, at man har tænkt på dem i den svære tid. Og netop derfor er en sidste hilsen som regel en meget værdsat hilsen for familien – uanset om der er tale om en pludselig begivenhed, eller om der har været tal om et længere forløb. Sig det med  blomster og vis familien din medfølelse.

Nedenfor finder du et lille udvalg af bårebuketter og andre blomster til begravelse.

Klik på billederne for at se endnu flere flotte buketter, der kan bestilles som en sidste hilsen.

Begravelse Blomster til begravelse Blomster til begravelse

 

 

VN:F [1.9.13_1145]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Blomster til begravelse - Send en sidste hilsen, 10.0 out of 10 based on 1 rating