Skal man give blomster på første date?

Skal man give blomster på første date?

Klik på billedet nedenfor og bestil blomster med det samme - hurtig og billig blomster levering

Når du skal på første date med en sød pige, er der ofte ét spørgsmål, der melder sig: Skal du have blomster med?

Der er mange muligheder for og anledninger til at give kvinder blomster. Uanset om du vil overraske hende med en buket, når hun mindst venter det, eller give hende blomster ved en forudsigelig lejlighed som eksempelvis hendes fødselsdag eller jeres årsdag. Og uanset om det er forventet eller uventet, så er det stadig en stor fornøjelse at give en kvinde en buket blomster – de sætter altid pris på en flot buket

Hver blomst har en særlig betydning knyttet til den – her kan du blandt andet læse mere om blomsters betydning. Hav det i baghovedet, når du skal købe blomster til daten. Og sørg eventuelt for at fortælle hende om, hvad blomsterne og farverne betyder. Nogle blomster har eksotiske betydninger, men er ikke så visuelt tiltrækkende som deres enklere modstykker.

Uanset hvad de siger og hvad de giver udtryk for, så elsker enhver kvinde at modtage blomster og de sætter stor pris på, at du viser omsorg og følelser for hende og i det hele taget viser, at du tænker på, hvad hun sætter pris på – det er måske klichefyldt, men ikke mindre rigtigt.

Blomster på den første date

Den første date er blot den første af mange nye begyndelser og det første indtryk har som bekendt enorm stor betydning for, hvordan ting udvikler sig – også når det kommer til dates. Mange mænd er i tvivl om, om det hører sig til at have blomster med på første date og er bange for, hvad hun vil tænke, hvis de tropper op med en stor buket blomster. Og af frygt for, at det hele kommer til at virke en smule for akavet, så ender rigtig mange mænd helt med at droppe det og tage afsted uden blomster – Og det er rigtig ærgerligt – De forpasser nemlig en rigtig god mulighed for at gøre et godt førstehåndsindtryk.

Hvis du skal hente hende, hvor hun bor, er der med sikkerhed point, hvis du har en stor buket blomster med. Der er ikke noget så sødt og charmerende, som en fyr, der dukker op med en sot og flot buket røde roser allerede inden daten og aftenen for alvor er gået i gang. Det er der med sikkerhed ingen kvinder der vil synes er akavet eller på andre måder en dårlig idé – De vil elske det og allerede her har du skabt et godt udgangspunkt for at få en rigtig god date.

Med andre ord er det en rigtig god idé at tage blomster med på første date – skulle det vise sig, at det ikke bliver til mer end det, så har du under alle omstændigheder efterladt et indtryk af, at du er en følsom fyr, der ulejligede dig med at give hende blomster.

VN:F [1.9.13_1145]
Rating: 4.8/10 (4 votes cast)
Skal man give blomster på første date?, 4.8 out of 10 based on 4 ratings