Mors dag 2013 står for døren

Mors dag 2013 står for døren

Klik på billedet nedenfor og bestil blomster med det samme - hurtig og billig blomster levering

HUSK, at det snart er tid til at vise din mor, at du sætter pris på hende og at du elsker hende, for den hun er. Den årlige Mors Dag står for døren og hvis du er typen, som ikke rigtig husker, at sige det i løbet af året, så er Mors Dag en fantastisk mulighed for at fortælle hende, at du holder af hende. Derfor er søndag d. 12. maj dagen du skal huske på.

Mors dag er en tradition, som har eksisteret i mange år og som stammer fra USA, hvor det har været en officiel dag siden 1914. I Danmark har vi fejret dagen siden 1929, så selvom nogle mænd føler, at det blot er en dag, som smarte blomsterhandlere har fundet på for at sælge flere blomster, så er det ikke helt rigtigt :-)

Under alle omstændigheder er det en god mulighed for at fejre din mor og ofte skal der ikke så meget til. En buket blomster, et kort og en varm tanke er i de fleste tilfælde nok til at glæde din mor og hvem har ikke lyst til at gøre det? Her på siden finder du links til blomster handlere, som hellere end gerne hjælper dig med en blomster udbringning til din kære mor.

God mors dag.

VN:F [1.9.13_1145]
Rating: 9.5/10 (2 votes cast)
Mors dag 2013 står for døren, 9.5 out of 10 based on 2 ratings