9 anledninger til at give hende blomster

9 anledninger til at give hende blomster

Klik på billedet nedenfor og bestil blomster med det samme - hurtig og billig blomster levering

I disse moderne og højteknologiske tider er der større og større tendens til at mange gamle traditioner og idéer skiftes ud eller helt glemmes. Sådan har det også være med traditionen at give blomster og flere og flere overser helt denne stolte tradition, hvor det handler om at overraske og glæde den kvindelige del i forholdet. Men én ting er sikkert – kvinder elsker at få blomster, så sørg for at glæde hende.

Men hvornår er det egentlig på sin plads at give blomster og hvilke anledninger skal man være særligt opmærksom på?

Nedenfor finder du 9 anledninger, hvor du med fordel kan give din kvinde en stor buket blomster.

1. Hendes fødselsdag

Det er hendes dag. Gør dagen ekstra speciel ved at købe hende en stor buket blomster – det vil hun med sikkerhed sætte pris på, og mon ikke også hun næsten forventer det?

2. Jeres månedsdag, årsdag eller bryllupsdag

Kvinder forbinder blomster med bryllupper og årsdage. Du kan ikke gå galt med at købe din hustru en buket af samme type blomster, som var i hendes brudebuket til jeres bryllup. Selve synet af dem vil skabe en bølge af varme og gode minder. Og det faktum, at du huskede de rigtige blomster vil med sikkerhed give ekstra point. Kvinder elsker at du husker mærkedage og at du samtidigt viser, at du stadig er lige så forelsket som da i først mødte hinanden.

3. Valentines Day

Selvom mange nok synes, at Valentines er en kommerciel eller amerikaniseret tradition, så kommer man ikke udenom, at det er en dag, der efterhånden er ved at brænde sig fast i danskernes verden også. Og selvom din bedre halvdel hvert år siger, at hun ikke ønsker sig noget og at I ikke behøver at fejre denne dag, så vil hun med sikkerhed ikke brokke sig, hvis du alligevel kommer med en stor buket blomster – hun vil sætte stor pris på det. Valentines Day fejres d. 14. februar hvert år og er en god anledning til at fejre kærligheden.

4. Fødsel

Din bedre halvdel gik igennem 9 måneder af smerte og ubehag for at føde jeres børn – Det mindste du kan gøre, er at købe hende nogle blomster for at vise, at du værdsætter det hun har udsat sig selv for. Desuden er blomster altid en god måde at vise, at man værdsætter hinanden og at kærligheden stadig blomstrer. Klik her for at læse mere om blomster i forbindelse med nyfødte.

5. Mors Dag

Hvis I er forældre, så er Mors Dag en rigtig god anledning til at vise, at du værdsætter den indsats hun gør i rollen som mor. Ofte er det kvinden, der tager en stor del af slæbet i forbindelse med børn – især i de første år af barnets levetid. Mors Dag er dagen, hvor du kan fejre hende og det hun gør for familien. Læs her om Mors Dag.

6. God bedring

Selvom mænd jo ofte er dem der klager sig mest i forbindelse med sygdom, så er der ingen tvivl om, at kvinder også har det hårdt, når sygdomme og vira kommer ind ad hoveddøren. Send hende en stor “God Bedring” buket – Det vil med sikkerhed hjælpe på humøret i det lille hjem, når hun modtager en buket, fra manden hun elsker.

7. Undskyld!

Hvis du har lavet et eller andet, du ikke burde have gjort, så sig undskyld! – Kvinder har en 6. sans og de finder ud af det på et eller andet tidspunkt, så du kan lige så godt få det klaret med det samme. Blomster virker naturligvis ikke i alle sammenhænge, men er der tale om småting, så kan det i hvert fald være et plaster på såret. Hvis du ikke ønsker at tilbringe de næste mange nætter på sofaen, så er det nu, du skal beklage og vise, at du godt ved, at du har trådt i spinaten.

8. En særlig dato

Har I en særlig dato, hvor der er sket noget specielt, så kan denne dag også være en fin anledning til at bestille en blomster udbringning. Det vil vise hende, at du har husket datoen og at du dermed er opmærksom på, hvad hun sætter pris på.

9. Overrask!

Sørg for at overraske hende en gang imellem. Der er ikke noget kvinder ved bedre, end at blive overrasket og uventet modtage en kæmpe buket blomster. Mænd er meget tilbøjelige til at hænge fast i traditionerne og de sikre datoer – vis, at du er bedre end det og at der gemmer sig mere under huden end blot de sikre valg. Overrask kvinden i dit liv – hun vil sætte pris på det!

VN:F [1.9.13_1145]
Rating: 4.3/10 (3 votes cast)
9 anledninger til at give hende blomster, 4.3 out of 10 based on 3 ratings